Prijava

Mitrašević doo.

Mitrašević d.o.o. je kompanija osnovana 1997. god. sa sedištem u Brčkom, Bosna i Hercegovina a preduzeće pod istim imenom posluje u Republici Srbiji od 2017 godine sa sedištem u Zemunu. Osnovna delatnost preduzeća je opremanje kompletnih ugostiteljskih objekata, trgovina na veliko i malo uređajima i opremom za ugostiteljstvo, prodaja sitnog inventara, montaža isporučene opreme, kao i servisiranje i održavanje kompletne ugostiteljske opreme.

Mitrašević d.o.o. je moderna i perspektivna kompanija koja svoj posao shvaća ozbiljno, što dokazuje i širok asortiman proizvoda u kojem se nalazi cca. 8500 artikala renomiranih evropskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo.

Generalni zastupnik za ovo područje takvih prozvođača je upravo kompanija Mitrašević, a neke od njih su:  Carpigian, Isa, Simag, Italdosit, Ugolini, Dihr, Gaggia, M-Horeca group, Modular, Morrelo forni, Moretti forni, Tecnoeka, Fimar, Forcar, Amitek, Arcoroc, Pintinox, Collteleria Valgobbia, Dolcetreno, Desing i mnoge druge kompanije svetskog glasa na polju profesionalne opreme za ugostiteljstvo.

U sklopu administrativnog dela naše kompanije u Brčkom nalaze se skladišni i izložbeni prostor na ukupnoj površini od 2.500 m2 a u toku je finalizacija unikatnog Cash&Carry centra površine od preko 5000 m2.  U nardenom periodu planirana je izgradnja takvog centra na domak Beograda, u Šimanovcima.

Proces kupovine artikala u kompaniji Mitrašević je olakšan zahvaljujući bogato opremljenom izložbenom prostoru i stručnom osoblju koje u njemu radi. Potencijalnim kupcima Mitrašević d.o.o. ujedno nudi kvalitetnu, brzu i efikasnu isporuku jer kompanija poseduje odlično opremljen magacin robe na koji je izuzetno ponosna. Za sve proizvode iz asortimana obezbeđena je zakonski predviđena proizvođačka i uvozna dokumentacija. Uz našu montažu, asistenciju i kvalitetan servis, kupcu  je zagarantovan dobar izbor.

Svesni da moderna tehnologija donosi konstantne promene u svim sferama života pa tako i u Horeca sektoru, organizujemo veliki broj prezentacija i kurseva namenjenih profesionalcima. Kao primer jednog takvog kursa je početni kurs Carpigiani Gelato University-a koji već nekoliko godina za redom naša firma organizuje u Beogradu.

Na  našoj prezentaciji se dalje možete detaljno upoznati i sa  svime onim što se tiče kompanije ili da pregledate našu ponudu u Web prodavnici.

Dobrodošli!

Mitrašević d.o.o.

Image

Carpigiani - Početna tačka vašeg uspeha

Jedan od najbržih načina za povrat vaše investicije jeste da se odlučite za kupovinu mašina za proizvodnju i prodaju sladoleda...

Image

Tehnoeca - Budućnost odmah!

Hrabrost i strast naš su potpis u svakom projektu. S ponosom vam predstavljamo novu generaciju pećnica Millenial...

Image

M-Horeca grupa - Daje više

M-Horeca grupu čine tri brenda: M-Cold-Rashladni uređaji, M-Profesional-Modularna neutralna oprema i M-Bar line - Oprema za snack barove...

Image

Fimar grupa - Pobednički tim

Više od 40 godina grupa Fimar dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje mašine i opremu za ugostiteljstvo i hotelijerstvo širom sveta, uključujući rezervne delove i pribor...


Template by Linelab.