Prijava

Opšti uslovi korištenja

Internet stranice Mitrašević doo  mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih nadoknada za korištenje, a prema sledećim uslovima i pravilima. Korištenjem mitrasevic.com Internet prodavnice obavezujete se poštovati sledeće uslove i pravila:

Uslovi kupovine

Postupak, te uslovi kupovine/prodaje robe putem mitrasevic.com Internet prodavnice definisani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otprema, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe. Isporučioc naručene robe je prodajno mesto Mitrašević d.o.o u Beogradu ili Brčkom. Mitrašević d.o.o. putem Internet prodavnice omogućuje kupovinu celokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski ili na drugi način naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih na Mitrašević d.o.o. Tehničke karakteristike i opisi artikala su preuzeti sa stranica proizvođača te Mitrašević doo ne snosi odgovornost za njihovu tačnost. Neke od fotografija u Internet prodavanici su samo ilustrativne prirode ili se mogu neznatno razlikovati od originala.

 

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe celi Proces narudžbe. Na e-mail kojim ste se registrovali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba primljena od strane Mitrašević d.o.o. a zatim i predračun za plaćanje. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da proverite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefonom.

Otprema robe

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio. Provera ispravnosti narudžbe zavisi od kupca, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Plaćanje robe

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Mitrašević-u d.o.o jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • putem naših poslovnih računa
  • pouzeću gotovinom

 

Dostava robe

Svu naručenu robu kupci preuzimaju na jedan od sledećih načina: lično u našim prodajnim centrima,  dostavom putem kurirskih službi dostavom našim dostavnim vozilima po unapred dogovorenom rasporedu.

 

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju Mitrašević-u d.o.o e-mailom, telefonski ili pismeno. Kupac ima pravo na povrat robe u sledećim slučajevima: isporuka robe koja nije naručena , isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja, isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu. Pri prijemu robe provera ispravnosti narudžbe zavisi od kupca. Molimo Vas da uporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korištenju

Mitrašević d.o.o obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informišemo kupce o načinu njihova korištenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Izmene

Mitrašević d.o.o zadržava pravo na izmenu ovih uslova i pravila, i obvezuje se da će obavestiti o eventualnim izmenama sve registrovane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promene primenit će se na korištenje mitrasevic.rs stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se našem Kontakt centru sa svojim primedbama i za to vreme nemojte koristiti usluge Internet prodavnice.

 

Registracija

Da biste se registrirovali na mitrasevic.rs Internet prodavnicu, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavestili o nastalim promenama.

 

Sigurnost

Prilikom registracije u mitrasevic.rs Internet prodavnicu biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne deliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Mitrašević d.o.o ima pravo od Vas tražiti da promenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

 

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža mitrasevic.rs Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći kompjutersku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Mitrašević d.o.o nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj mitrasevic.rs Internet prodavnice je zaštićen i Mitrašević d.o.o ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na mitrasevic.rs stranicama morate nas prethodno kontaktirati i tražiti saglasnost.

 

Dostupnost mitrasevic.rs Internet prodavnice

Mitrašević d.o.o ne može grarantovati da će usluge na mitrasevic.rs odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na mitrasevic.rs Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Ostale Internet stranice

Mitrasevic.com Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole Mitrašević d.o.o i stoga nismo odgovorni za sadržaj na tim stranicama.

Cene

Sve iskazane cene su bez obračunatog PDV-a, a internet prodavnica je novi vid usluge Mirašević d.o.o i do potpune implementacije ove usluge sve cene u našoj Internet prodavnici su informativnog karaktera pa ih je potrebno proveriti pre same narudžbe.  

Image

Carpigiani - Početna tačka vašeg uspeha

Jedan od najbržih načina za povrat vaše investicije jeste da se odlučite za kupovinu mašina za proizvodnju i prodaju sladoleda...

Image

Tehnoeca - Budućnost odmah!

Hrabrost i strast naš su potpis u svakom projektu. S ponosom vam predstavljamo novu generaciju pećnica Millenial...

Image

M-Horeca grupa - Daje više

M-Horeca grupu čine tri brenda: M-Cold-Rashladni uređaji, M-Profesional-Modularna neutralna oprema i M-Bar line - Oprema za snack barove...

Image

Fimar grupa - Pobednički tim

Više od 40 godina grupa Fimar dizajnira, razvija, proizvodi i prodaje mašine i opremu za ugostiteljstvo i hotelijerstvo širom sveta, uključujući rezervne delove i pribor...


Template by Linelab.